Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid bij Van Halen Mode

 • Retourtermijn: 30 dagen vanaf de datum van levering.
 • Verwerkingstijd voor terugbetaling: maximaal 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending.
 • Herstelkosten: Geen.
 • Volledig retouradres: Neem voor het exacte retouradres contact met ons op via info@vanhalenmode.nl.

Bij Van Halen Mode hechten we waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven we naar een helder en eerlijk retourproces. Dit beleid heeft als doel u te informeren over onze procedures voor het retourneren van producten en het aanvragen van terugbetalingen.

Retourtermijn: Retouren worden geaccepteerd binnen 30 dagen na de leveringsdatum.

Redenen voor retourneren: We accepteren retouren onder de volgende omstandigheden:
 1. Annulering van de bestelling: U kunt uw bestelling annuleren voordat deze is verzonden. Eenmaal verzonden, kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.
 2. Beschadiging bij ontvangst: Als uw product beschadigd aankomt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We geven u instructies over hoe u verder kunt gaan met de retourzending.
 3. Productiefout of defect na gebruik: Als u problemen ontdekt met de productie of functionaliteit van uw product, neem dan contact met ons op. We bieden een passende oplossing zoals vervanging of terugbetaling.
 4. Spijt van aankoop: Als u spijt heeft van uw aankoop, kunt u het product in de oorspronkelijke staat retourneren binnen 30 dagen na levering. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
 5. Omruiling: Als u het product wilt omruilen, neem dan contact met ons op. We geven u instructies over hoe u dit kunt doen.
 6. Verkeerd product ontvangen: Als u het verkeerde product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We regelen een snelle oplossing.

Start een retour: Volg deze stappen om een retour te starten:

 1. Neem contact met ons op: Stuur een e-mail naar info@vanhalenmode.nl met uw bestelnummer en de reden voor de retourzending. Voeg indien nodig duidelijke foto's toe van eventuele schade of problemen.
 2. Geschikt voor retourzending: Ons klantenserviceteam zal reageren met instructies over hoe u het product kunt retourneren.
 3. Retourzending met verzending: Stuur het product naar het opgegeven adres. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is om schade tijdens het transport te voorkomen.
 4. Inspectie en verwerking: Zodra we het geretourneerde product ontvangen, zullen we het inspecteren op conditie en reden van retour. We verwerken de terugbetaling of omruiling volgens deze procedure.

Terugbetalingsproces: Terugbetaling gebeurt op dezelfde manier als de oorspronkelijke betaalmethode.

Belangrijke opmerking: We verbinden ons aan een eerlijk en transparant retourproces op basis van de leveringsdatum, niet de aankoopdatum. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met ons klantenserviceteam.

Bedrijfsinformatie:

 • Bedrijfsnaam: E-COM BUY-UP COMPANY LIMITED
 • Bedrijfsnummer: 13705169
 • Adres: 63/66 Hatton Garden,
  Fifth Floor, Suite 23, London,
  EC1N 8LE, United Kingdom 
 • E-mail: info@vanhalenmode.nl
 • Telefoon: +44 7389 642131

Wij bij van halen mode danken u voor uw vertrouwen en kijken uit naar uw dienst.